Söndagsscen: Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir bjuder på skrattsalvor i mängder och energi för hela familjen. Det blir musik, komedi och rytm så att det räcker och blir över. Familjekonsert.

Nassims energi smittar av sig på alla och du kommer att behöva kämpa för att sitta still. Nassim Al Fakir har medverkat i flera tv-program så som Bolibompa och Let’s Dance.

Längd: 45 minuter

Plats: Teatersalen

Entré: 100 kronor. Köp biljett i Dunkers biljettcentral och direkt via ticketmaster. Biljettsläpp 28 augusti 09:00.

Köp biljetter

Den 29 september 2019 kl. 15:00