Söndagsscen: Miramos med Danskompaniet Spinn

Välkommen till en magisk och lekfull resa utanför tiden. Miramos är färgrik och presenteras i alla möjliga och omöjliga former och fantasier. Vågar du närma dig någon som inte ser ut som du själv? Här får du möta fyra fantasifulla varelser som är på tillfälligt besök på vår blågröna planet.

Men var kommer de ifrån och vad gör de egentligen här? En ordlös och lekfull föreställning med dans, teater och klassisk musik.

Ingår i Tema Funktion 2020. Samarrangemang med Medborgarskolan.

Ålder: 4-8 år

Längd: 45 minuter inklusive tio minuter rörelseverkstad

Entré: 60 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00, i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 26 januari 2020 kl. 15:00