Söndagsscen: MAX med Teater sagohuset

En föreställning om Bollen, Bilen, Lampan men också om Orden, Färgerna och Melodin. Det handlar om mitt och ditt, här och där och dumma saker som inte gör som man vill.

Föreställningen har turnerat i hela Sverige och även gästspelet i bland annat USA, Frankrike, Indien, Kina, Norge, Kuba, Finland och Tyskland. Det här är en stor pjäs för de alla minsta. På scenen en dansare, en musiker och en skådespelare som levererar träffsäkerhet och humor. Här levandegörs Max magiska värld och vardagliga bestyr.

Föreställningen rekommenderas för barn från 1–3 år.

Längd: 35–45 minuter

Plats: Teatersalen

Begränsat antal i publik: 50 personer.

Entré: 60 kronor. Biljetter endast i Dunkers kulturhus biljettkassa, 042-10 74 00.

Om Sagohuset
Teater Sagohuset är en professionell teatergrupp från Lund. De verkar för berättande, genreöverskridande och lekfull scenkonst för barn och unga.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Köp biljetter

Den 13 februari 2022 kl. 13:00

Söndagsscen: MAX med Teater sagohuset kan även ses på följande datum: