Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Söndagsscen: Lilla Nollan och dom andra

Lilla Nollan bodde på ett stort moln med alla de andra nollorna.  Det var fint däruppe. Som en stor studsmatta, var det. Men så en dag hände det.  Lilla Nollan studsade så högt att hon flög upp, över molnkanten. Var dimper hon ner och vad händer? Med Panikteatern.

Föreställningen är en lekfull räknelära om allas värde efter Inger och Lasse Sandbergs bilderbok, med samma namn.

Läs gärna mer på www.panikteatern.se

Ålder: 4-8 år
Speltid: 30 minuter
Max publikantal: 100
Entré: 50 kronor

Ingår i Tema Funktion som är ett samarbete mellan Kulturförvaltningen, Vård och Omsorgsförvaltningen samt Skol- och Fritidsförvaltningen. Hela veckoprogrammet för temaveckan ligger på hemsidan från 16/1

Köp biljett i biljettcentralen på Dunkers eller via www.ticketmaster.se

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.