Söndagsscen: Igelkotten och mullvaden med Dockteater Tittut

Igelkotten och mullvaden trivs bra ihop men ibland blir det krångligt när man är så olika. Igelkotten är taggig och snabb. Mullvaden är sammetsmjuk och försiktig. Men trots det – eller kanske därför! – är de mycket goda vänner. Det är med glädje vi visar denna pärla där Dockteater Tittut gestaltar den varma fina lilla berättelsen skriven av författaren Anna Höglund, som dessutom, tillsammans med dockmakaren Annika Arnell är ansvarig för scenbilden.

Läs gärna mer på www.dockteaterntittut.se

Samarrangemang: ABF

Ålder: 2-6 år

Speltid: 35 minuter

Plats: Digitalt via Zoom, se nedan.

Entré: 60 kronor, köp biljett online i Helsingborgs kulturbutik.

Digital lathund: För och eftermingel sker via Zoom och föreställningarna spelas upp på Vimeo. Alla som bokar biljetter får en lättförståelig instruktion och information om hur man ska göra för att delta. Vi har också teknisk backup som kan svara på tekniska frågor innan och under föreställningen. OBS! Inga frågor är dumma!

Köp biljetter

Den 14 mars 2021 kl. 15:00