Söndagsscen: Hugo – elak, blodtörstig och jättefarlig? Med Boulevardteatern

Krokodilen Hugo är inte som andra krokodiler, han älskar att sticka och baka. Efter att han har lämnat sitt liv som lindansare på cirkus hamnar han i en skog. Det visar sig inte vara lätt för Hugo att skaffa nya vänner, för så fort han visar sig flyr de andra djuren. Hugo är stor, grön och hårdhudad och har ett hjärta av guld. Ganska snabbt kommer han på en plan för hur han ska bli accepterad för den han är.

Samarrangemang med ABF.

Ålder: 3-8 år

Längd: 45 minuter

Entré: 60 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00, i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 15 mars 2020 kl. 15:00