Söndagsscen: Glömstället med Teater Fredag

27 november 2022, 13:00 - 13:35

27 nov
Söndagsscen: Glömstället med Teater Fredag

Glömstället handlar om Edvin och hans farfar och helgen då allt förändrades. Det är både en rolig och spännande berättelse om vad som kan hända när den lömska glömskan slå till. För barn från 5 år.

Redan när farfar hämtar fel barn på förskolan förstår Edvin att det här kommer att bli en helg han aldrig glömmer. Och när pappa förbjuder dem att gå till skogen som de brukar lyckas Edvin ändå lura med farfar dit. Men det visar sig att farfar är mer virrig än Edvin kunnat ana. Tillsammans måste de nu försöka att hitta tillbaka hem igen.

Teater Fredag är en teater från Stockholm, som producerar, regisserar och arrangerar teaterföreställningar för barn och unga. Deras ambition är att ligga i framkant när det gäller kvalitativ barn- och ungdomsteater. De vill att deras berättelser och sceniska uttryck ska väcka känslor och engagemang som bidrar till reflektion och främjar åskådarens empatiska förmåga. De gör teater som söker efter uttryck, som fördjupar, inte förenklar, och komplicerar på ett teatralt sätt.

Läs mer om föreställningen: www.teaterfredag.se/portfolio/glomstallet

Datum och tid: 27 november klockan 13:00 och 15:00

Längd: 35 minuter

Ålder: från 5 år

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor. Biljetter säljs i entrén på Dunkers kulturhus samt online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

Biljettlänkar:
27 november klockan 13:00
27 november klockan 15:00

Söndagsscen: Glömstället med Teater Fredag

  • Längd: 35 minuter

Pris

  • Standard: 60 kr

Arrangör

Dunkers kulturhus