Söndagsscen: Fågel med Kolko ink

Vi går förbi dem i parken, de flyger över våra huvuden, vi matar dem. Men hur skulle det vara att vara bland dem? Flyga med dem? Fågel är en finstämd och interaktiv dansupplevelse i fågelns rörelsevärld. I böljande tyger, bris av vingslag och ett plötsligt regn bjuds barnen in till att upptäcka rörelse, ljud och rum. Hur känns det att sväva genom vinden? Behöver en vingar då, eller kan det gå ändå?

Mer information hittar du här: www.kolko.se ingår i SALTO dansfestival

Ålder: 2-4 år

Max publikantal: 30 totalt (varav max 15 barn)
Speltid: ca 35 minuter

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor, biljettsläpp 16 augusti. Biljetter bokar du på www.ticketmaster.se eller i entrén på Dunkers kulturhus.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 24 oktober 2021 kl. 15:00