Söndagsscen: En häxas dagbok med Pygméteatern

Hur var det nu egentligen med den där sagan om Hans och Greta? Vi har alla hört om de två barnen som blev utsatta i skogen och kommer till den förfärliga häxans hus. Och eftersom häxan är en häxa, så är hon ju det ondskefullaste man kan tänka sig. Hennes enda tanke när hon möter två små barn är att de ska hamna på matbordet, kokta eller stekta! Så har vi hört….

Men hur är det egentligen med den här häxan? Vem är hon? Vem har sagt att hon är en häxa? Finns häxor? En sen kväll på det lilla biblioteket berättar bibliotekarien en helt annan saga om Hans och Greta. Nu är det häxans version som vi får höra. Det blir en hisnande berättelse om rädsla och vidskepelse men också om vänskap och mod, En pjäs där små dockor ställer stora frågor! Detta är den tredje delen i Pygméteaterns trilogi om omvända perspektiv.

Läs gärna mer på www.pygmeteatern.se.

Samarrangemang: NBV

Ålder: 4-10 år

Speltid: 45 minuter

Plats: Digitalt via Zoom, se nedan.

Entré: 60 kronor, köp biljett online i Helsingborgs kulturbutik.

Digital lathund: För och eftermingel sker via Zoom och föreställningarna spelas upp på Vimeo. Alla som bokar biljetter får en lättförståelig instruktion och information om hur man ska göra för att delta. Vi har också teknisk backup som kan svara på tekniska frågor innan och under föreställningen. OBS! Inga frågor är dumma!

Köp biljetter

Evenemanget äger rum:
Den 7 mars 2021 kl. 15:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close