Söndagsscen: Drakungar med Teater 23

En fantasyberättelse om syskonbråk och smådrakar. Det vankas bråk och osämja hemma i drakgrottan. Varför kan de två små drakbarnen inte samsas och vara snälla mot varandra? En berättelse om den där glödande ilskan man känner i sin lilla kropp när man inte vill dela sin tillvaro, sitt hem och framför allt sin mammas kärlek med ett irriterande syskon.

Efter föreställningen får barnen upptäcka och leka i drakgrottan på scenen.

Samarrangemang med Vuxenskolan.

Ålder: 3-5 år

Längd: 40 minuter

Entré: 60 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00, i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 8 mars 2020 kl. 15:00