Söndagsscen: Bokstavsbyrån med Zebradans

Stackars Inger och Sanna har mycket att göra. Telefonen ringer hela tiden och de löser olika problem. Åt vilket håll skrivs ett brev? Hur blir en krumelur en bokstav? Publiken får hjälpa till att ljuda och skapa ord så mycket den bara orkar, för sätter man samman olika ord kan de plötsligt få eget liv och förvandlas till dans och en härlig låt.

En lekfull föreställning där vår fantasi möter fakta. Där ord blir rörelser – och rörelser blir ord.

Samarrangemang med Sensus.

Ålder: från 5 år

Längd: 45 minuter

Entré: 60 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00, i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 22 mars 2020 kl. 15:00