Söndagsscen: Återvinningscentralen med Teater Martin Mutter

En musikalisk komedi om sopsortering, klimatångest, civilkurage och omtanke. Föreställningen utspelar sig på en återvinningscentral. Vi får träffa Ulrika och Erika som arbetar på återvinningscentralen och lyssna när de möter olika typer av slängare varje dag. Vissa besökare är arga, andra är rädda och det finns till och med besökare som inte sorterar sina sopor. Några tycker att sopsortering är totalt meningslöst. Ibland händer det till och med att det slängs så farliga föremål att nationella bombgruppen måste kallas in.

Föreställningen rekommenderas för barn från 7 år.

Längd: 60 minuter

Plats: Teatersalen

Begränsat antal i publik: 50 personer.

Entré: 60 kronor. Biljetter online via ticketmaster eller i Dunkers kulturhus biljettkassa, 042-10 74 00.

Om Teater Martin Mutter
Teater Martin Mutter är en teatergrupp från Örebro med fokus på teater för barn och unga. De spelar både på egen scen och på turné. Varje år spelar de cirka 250 föreställningar runt om i landet. Teatern hämtar gärna material direkt från de ungas verklighet och arbetar oftast med nyskriven dramatik.

Köp biljetter

Evenemanget äger rum:
Den 10 april 2022 kl. 15:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close