Söndagsscen: Ame e viva! med Rogerio Piva

Cirkus för hela slanten med Rogerio Piva – clown och jonglör. Föreställningen Ame e Viva! betyder Lev och älska och det är precis det budskap som Rogerio hoppas kunna sprida när han gästar Sverige och Dunkers kulturhus. Närmst gästade han Indonesien där han spelade på barnhem och äldreboende.

Som gatubarn i Brasilien hittade Rogerio Piva hem i cirkusskolan. Här blev han omhändertagen och lärde sig allt om cirkus. Han hittade sitt kall och har allt sedan barnsben roat barn runt om i världen. Idag är han en av världens främsta jonglörer

Tack vare Albin Ganovic, som har med Rogerio Piva i sin kommande cabaret i höst, kan Dunkers kulturhus erbjuda denna glada och fartfyllda föreställning.

Ålder: från 4 år

Längd: 30 minuter

Plats: Teatersalen

Max publikantal: max 80

Entré: 60 kronor. Köp biljett i Dunkers biljettcentral och direkt via ticketmaster. Biljettsläpp 31 augusti.

Köp biljetter

Den 24 november 2019 kl. 15:00