Slugger Live@RumEtt

Slugger har gästat oss vid ett flertal tillfällen tidigare och vad skulle egentligen kunna passa bättre för en säsongsavslutning? Vi är självklart tillbaka efter sommaren igen. Håll koll på vår Facebook, Dunkers Hemsida och i andra sociala medier för mer information.

Slugger är ett projekt som drivs av ABF i Helsingborg för alla som vill spela musik i band och har en funktionsnedsättning. Vi gästas av två olika grupper som tidigare har spelat inför fullsatta salar här på Dunkers men även på andra ställen i Helsingborg som t.ex. Jutan, Grytan och Viktoriahuset.

Båda grupperna leds av Niclas Kåse och det utlovas svängiga hits, allsång och en fantastisk stämning.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/371299317060514/

Plats: RumEtt

Fri entré.

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier
@RumEtt @DunkersRumett

Evenemanget äger rum:
Den 29 maj 2019 kl. 18:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close