Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sebastian Stevensson – 2016 års Solistpristagare

Sebastian Stevensson ger sig ut på vinnarturné i Sverige efter segern i det prestigefyllda Solistpriset 2016. Sebastian är i dag solofagottist i Danmarks Radio Symfoni-Orkestret och undervisar vid Det Danske Konglige Musikkonservatorium.

Tillsammans med pianisten Asuka Nakamura spelar Steven musik av Saint-Saëns, Mozart, Carl Maria vin Weber och Karl-Birger Blomdahl. Asuka hörde vi för en del år sedan på Helsingborg Pianofestival då hon visade upp en stark musikalitet och virtuositet.

Konsertintroduktion 45 minuter före konsertstart.

Entré: 180 kronor, medlemmar i Helsingborgs kammarmusikförening 140 kronor, studerande 80 kronor,
under 18 år gratis. Numrerade platser.
Biljetter i Dunkers kulturhus 042-10 74 00, eller hos Ticketmaster 077-170 70 70 eller www.ticketmaster.se

Konserterna arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd, Musik i Syd och Helsingborgs symfonikers vänner.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.