Sara Olrog tolkar: Bob Dylan

Under fyra kvällar i höst låter vi lokala artister och musiker tolka kända ikoner under kapellmästaren Jonas Anderssons ledning. Ikväll tolkar Sara Olrog Bob Dylan.

En akustisk konsert i utställningen Ikoner med sång, gitarr och piano. Introduktion till utställningen samt cirka 30 minuter konsert.

Torsdag 9 september 18:30 Vi tolkar: Cornelis Vreeswijk (Felicia Johansson)
Torsdag 23 september 18:30 Vi tolkar: Bob Dylan (Sara Olrog)
Torsdag 7 oktober 18:30 Vi tolkar: The Beatles (Sara Olrog)
Torsdag 28 oktober 18:30 Vi tolkar: Simon & Garfunkel (Felicia Johansson)

I samarbete med Hasse Jönsson/The Tivoli.

Ingår i programverksamhet kring utställningen Ikoner – fotografier av Larsåke Thuresson som visas på Dunkers kulturhus 19 juni – 31 oktober 2021.

Plats: Utställningshall 2, plan 3

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet och för barn under 18 år.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 23 september 2021 kl. 18:30