Samtal på Dunkers: Michael Segerström

Skådespelare och dramatiker. Han startade sin första teatergrupp Tidningsteatern 1971 med sin bror Thomas. Michael Segerström har skrivit ett antal teaterpjäser och tv-serier och har som skådespelare medverkat i en mängd filmer som Den goda viljan, Sven Klangs kvintett och Wälkom to Knohult med flera. Han fick 2008 en guldbagge för bästa manliga huvudroll i filmen Darling.

Debuterade 2013 som skönlitterär författare med novellsamlingen Berättelser från köpingen. Michael Segerström är återkommande engagerad vid Helsingborgs Stadsteater. Rollen som Arg gubbe med Stumpenteatern är en hyllad föreställning om att inte passa in och det svåra i att vara människa.

Michael Segerström samtalar med Gunilla Lewerentz.

Plats: Konsertsalen

Entré: 230 kronor, Kulturkort/studerande 170 kronor, Föreningen Norden 150 kronor. Biljettsläpp 21 augusti 09:00.

Samarbetspartners: Föreningen Norden och Killbergs bokhandel

Köp biljetter