Samtal på Dunkers: Jesper Aspegren samtalar med Li Pamp

Li Pamp är programledare, designexpert och entreprenör. Hon har lika delar brinnande intresse som lång erfarenhet av att arbeta med design och antikviteter. De senaste åren har vi sett henne som programledare och expert i flera antikvitetsprogram, bland annat Antikmagasinet och Antikrundan i SVT. Sedan hösten 2020 har hon dessutom axlar rollen som antikexpert i Bytt är bytt i TV4. I somras utsågs hon till VD för Stockholms Auktionsverk. Li Pamp är också grundare av Europas största marknadsplats för modern design.

Aldrig har intresset för begagnat varit större än nu i Sverige. Auktioner, antikmässor och sommarloppisar drar varje år miljoner besökare. Det anses i dag vara kultiverat och klimatsmart att köpa designklassiker och antikviteter. Det är också ett sätt att skapa en unik miljö i hemmet.

Li Pamp verkar för att öka medvetenheten om nyttan av att köpa möbler, konst och konsthantverk av hög kvalitet. Prislappen är oftast lägre än på nyproducerade föremål samtidigt som kvaliteten är långt högre.

Kort fakta om samtalsledaren: Jesper Aspegren är journalist, författare och moderator. Han var med och startade programmet Antikrundan på SVT, ett program som han även var programledare för under 12 år. Jesper Aspegren har även haft återkommande inslag om antikviteter i Bingolotto på TV4. Många känner säkert igen honom som mycket uppskattad programledare för bland annat Sköna Söndag och Aspegren mitt i maten. Han trivs såväl i köket som på golfbanan och har skrivit ett flertal böcker om såväl antikviteter, matlagning, slott i Skåne som golf.

Samarbetspartners: Föreningen Norden och Killbergs bokhandel

Plats: Konsertsalen

Entré: 230 kronor, Kulturkort/studerande 170 kronor, Föreningen Norden 150 kronor. Köp biljett i entrén på Dunkers kulturhus eller direkt via Ticketmaster.

Samtal på Dunkers är sedan 12 år ett väletablerat event på Dunkers kulturhus som under åren har gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Samtal på Dunkers är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Dessa samtal är populära och uppskattade av en kunnig och nyfiken publik. Vi välkomnar alla som vill veta lite mer om stort och smått i det nära samtalets form.

Köp biljetter

Evenemanget äger rum:
Den 9 oktober 2021 kl. 14:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close