29 oktober 2022, 14:00 - 15:00

Samtal på Dunkers: Marianne Lindberg De Geer

Marianne Lindberg De Geer är konstnär, författare, dramatiker och kulturskribent verksam i Stockholm. Hon har även varit chef för Konst & Design på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Marianne har ett starkt band till Dunkers kulturhus då hon inte bara har haft en utställning här, hon har även skapat de omtyckta granitkaninerna som möter besökarna vid huvudentrén.

Nu är Marianne aktuell med sin nya bok, Utan hänsyn. Här får vi följa Marianne Lindberg De Geer under pandemin som kastat ett tungt täcke över vardagen. Med en kompromisslös inställning till livet, karriären och konsten berättar Marianne med humor och glädje om året som gick, i med- såväl som motgång.

Samtalsledare meddelas vid ett senare tillfälle.

Datum och tid: 29 oktober klockan 14:00

Plats: Konsertsalen

Entré: 230 kronor, 170 kronor med Kulturkortet och för studerande, 150 kronor för medlemmar i Föreningen Norden. Biljettsläpp 13 augusti klockan 10:00.

Samtal på Dunkers firar 15 år som ett väletablerat event på Dunkers kulturhus och har under åren gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Samtal på Dunkers är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Dessa samtal är populära och uppskattade av en kunnig och nyfiken publik. Vi välkomnar alla som vill veta lite mer om stort och smått i det nära samtalets form. Samtal på Dunkers är ett samarrangemang med Föreningen Norden och Killbergs bokhandel.

• 29 oktober 2022, 14:00 - 15:00
  • Längd: 1 timme