Samtal på Dunkers: Katarina Wennstam

Författare, föreläsare och debattör. Hon fick sitt genombrott med sina två reportageböcker om mäns övergrepp på kvinnor: Flickan och skulden (2002) och En riktig våldtäktsman (2004) – böcker om samhällets syn på våldtäkt. Flickan och skulden nominerades till Augustpriset för bästa fackbok och belönades med Vilhelm Moberg-stipendiet samt Advokatsamfundets Stora Journalistpris.

Katarina Wennstam har därefter skrivit flera spänningsromaner som skapat debatt i samhället, samtliga böcker har toppat flera försäljningslistor. Med stark röst, ilska och medkänsla ger hon röst åt många utsatta kvinnor.

Katarina Wennstam samtalar med Cecilia Nebel.

Plats: Konsertsalen

Entré: 230 kronor, Kulturkort/studerande 170 kronor, Föreningen Norden 150 kronor. Biljettsläpp 21 augusti 09:00.

Samarbetspartners: Föreningen Norden och Killbergs bokhandel

Köp biljetter