Samtal på Dunkers: Eva Rydberg

6 maj 2023, 14:00 - 15:00

6 maj
Samtal på Dunkers: Eva Rydberg

Biljett

Ordinarie pris 230 kronor. 170 kronor med Kulturkortet. 150 kronor för medlemmar i Föreningen Norden.

Köp biljett

Eva Rydberg

Eva Rydberg är helt unik i sitt slag. Hon är unik som dansare, som teaterdirektör, som artist, som komedienne och som skådespelare. Dansen stod i centrum i början. Därefter har hon en enastående karriär med såväl talroller som sångframträdanden på teatrar, revyer, shower, cirkus, musikaler och i schlagerfestivalen. Under våren uppträder hon än en gång tillsammans med Ewa Roos i Melodifestivalen. Det har blivit mycket tv och film, och i julkalendersammanhang är hon en verklig veteran, eftersom hon medverkat i fem olika kalendrar.

Under åren har vi även haft nöjet av att se henne på Helsingborgs stadsteater. Genom åren har hon arbetat med hela Sveriges artistelit. Sommaren 1993 spelade hon med sin idol Nils Poppe på Fredriksdals friluftsteater. Till allas glädje tog hon över Fredriksdalsteatern 1994 och under sommaren 2023 är det dags för Eva Rydbergs 28:e och sista föreställning som direktör och huvudrollsinnehavare på Fredriksdalsteatern. En grand final på Fredriksdal.

Kort fakta om samtalsledaren: meddelas vid ett senare tillfälle.

Samtal på Dunkers är ett väletablerat event på Dunkers kulturhus och har under åren gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Samtal på Dunkers är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Dessa samtal är populära och uppskattade av en kunnig och nyfiken publik. Vi välkomnar alla som vill veta lite mer om stort och smått i det nära samtalets form. Samtal på Dunkers är ett samarrangemang med Föreningen Norden och Killbergs bokhandel.

Samtal på Dunkers: Eva Rydberg

  • 6 maj 2023, 14:00 - 15:00
  • Längd: 1 timme
Tillgänglighet på platsen
  • Handikapptoalett
  • Hiss/ramp

Pris

  • Standard: 230 kr
  • >Studenter: 170 kr

Plats

Dunkers Kulturhus, Dunkers kulturhus, Konsertsalen
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta