Samtal på Dunkers – Amelia Adamo

Amelia Adamo är en av landets mest namnkunniga och välkända publicister. Hon är flerfaldigt belönad som journalist och har bland annat framgångsrikt skapat flera livsstilsmagasin för kvinnor: amelia, Tara och M-magasin. Amelia Adamo är senior editor, chefredaktör, debattör, föreläsare och moderator. Hon har under sin publicistiska karriär mottagit en mängd priser, bland annat stora journalistpriset.

År 2006 grundade hon den så kallade Mappie-galan, där priser delas ut till ”Mogna Attraktiva Pionjärer-Personer”. Hennes nya bok Vandra och njut handlar om njutvandring som det nya sättet att umgås. Sedan hösten 2018 kan hon även höras i radioprogrammet App och Etikett om hur vi ska bete oss mot varandra på sociala medier.

Amelia Adamo samtalar med Cecilia Nebel.

Samtal på Dunkers arrangeras av Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Plats: Konsertsalen

Entré: 195 kronor, Kulturkort 155 kronor, studerande 100 kronor, medlem i Föreningen Norden 130 kronor. Biljettsläpp: 18 januari klockan 09:00.

Köp biljetter

Den 13 april 2019 kl. 14:00