Samtal Helsingborg Pianofestival – Haochen Zhang och Per Nyrén

Samtal mellan Haochen Zhang och Per Nyrén. OBS! På engelska.

Haochen Zhang vann den stora amerikanska van Cliburntävlingen 2009 och sedan dess har hans karriär pekat spikrakt uppåt. I ett samtal med Per Nyrén berättar han bland annat om sin bakgrund och uppväxt i Kina, om hur det är att tävla i musik och hur han ser på framtiden för klassisk musik i väst och i öst.

Ingår i Helsingborg Pianofestival 2019.

Plats: Teatersalen

Entré: 175 kronor, Kulturkortet 145 kronor. Biljettsläpp 13 maj.

Ingår i Festivalpasset som ger fri entré till alla konserter och föredrag. Fullpris 1920 kronor, med Kulturkortet 1700 kronor. Medlem i pianopedagogförbundet betalar 1585 kronor för alla dagar, 1220 kronor fredag–söndag och 855 kronor för lördag–söndag.

Köp biljetter

Den 30 augusti 2019 kl. 16:30