Rum för film i RumEtt

Spring edition av Rum För Film är här – En visningsmöjlighet för alla unga filmare! Det blir en helkväll med fokus på filmskapande och samtal i RumEtt.

Har du gjort en kortfilm, kanske en musikvideo eller någon animation som du gärna vill att fler ska få se? Eller har du gjort en längre spelfilm som du vill visa klipp ifrån? En trailer eller någon work in progress? Nu ger vi dig en möjligheten!

Anmälan är öppen för alla unga filmare (15-25 år) från Helsingborg.

Så tveka inte och skicka in din anmälan senast fredag 14 maj till sergey.vasiliev@helsingborg.se.

Vi önskar i din anmälan få in titel, längd, en kort beskrivning och en bild/screenshot ifrån filmen. Vi önskar få in din film i något av följande format: .mp4, .mov eller via länk till vimeo/youtube.

Plats: RumEtt

Fri entré.