Rollen vi ärvde – dansföreställning

En med dansaren Sara Ekman och cellisten Sofia Söderberg. Om förväntningar, oskrivna regler, krav, skam och skuld. Hur växte vi upp, hur formades vi och hur har vi förändrats genom tiden? Hur målades bilder av flickor upp i visor som vi sjöng som barn och i böcker som vi läste i skolan? Hur präglade det oss?

Sara & Sofia reflekterar över sin generations bild av kvinnan och över sig själva som ofrivilliga medspelare. Musiken är komponerad och arrangerad av Sofia Söderberg annars känd som en av Sveriges främsta körledare.

Föreställningens längd: 70 minuter. Ingen paus.

Arrangör: Helsingborgs kammarmusikförening.

Plats: Teatersalen

Entré: 180 kronor, medlem i kammarmusikföreningen 140 kronor, studerande/musiklärare 80 kronor, under 18 år gratis. Köp biljett i Dunkers kulturhus entré eller via ticketmaster.

Köp biljetter

Den 16 oktober 2021 kl. 16:00