Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

INSTÄLLT: Rikard Wolff

Konsert med Rikard Wolff 3 och 4 november inställd på grund av sjukdom. Köpta biljetter kan återlösas i Dunkers biljettcentral.

Rikard Wolff behöver kanske ingen längre presentation, men så här säger han om sin föreställning: ”Barndomsdrömmar, drömmar om kärlek, franska drömmar, Änglagårdsdrömmar, drömmen om fred och frihet. Jag väljer det mesta av det bästa ur min repertoar, från teatern, från filmen, från mina album. Vi får aldrig upphöra att drömma on en bättre värld”.

Rikard ackompanjeras av ett femmannaband bestående av Per ”Texas” Johansson, Oskar Schönning, Sofia Winiarski, Konrad Agnas samt kapellmästaren Johan Graden. Konserten spelas också 4 november.

Samarrangemang med The Tivoli

Samtal på Dunkers med Rikard Wolff lördag 4 november också inställt.

Plats: Konsertsalen

Entré: 395 kronor, 295 kronor med Kulturkortet

Barservering innan och i paus.

Hemsida: http://www.rikardwolff.se/

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.