Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

REA & Laura och Straps – Live@RumEtt

Rea och Laura

De två soloartisterna Rea Dubach och Laura Shuler kommer denna kväll att uppträda tillsammans och att ta oss till ett magiskt ljudlandskap. Musikaliskt blandar de sång, fiol och elektroniska instrument för att skapa ett väldigt spännande sound. De är på turné genom Sverige och passar på att stanna till hos oss i RumEtt på deras väg norrut och för detta är vi såklart oerhört glada! Så här beskriver de sig själva: 

Between song and space we’re falling
into white embrace of sonor noise.
Fields of silence and sudden movement
connects our kindred lines.
The two Switzerland based solo artists
are coming together as a repeating ritual,
to combine song and sound and
share the hidden place of their
musical pitch point.

Laura Schuler – violin
Rea Dubach – vocals

Lyssningslänkar: 

http://www.lauraschuler.net/en/solo/

http://readubach.com/en/projekte/rea/

Straps

Straps består av Dheva North-Blyth & Mathilda Gunnarsson sång och piano, Troy Frisk & Sebastian Knutsson gitarr, Viktor Rosdahl trummor, Lars Petersson vik. basist och musikalisk ledning. I Straps ingår även Svante Larsson Olsson och Isabella Galindo som inte medverkar vid denna konsert. De har däremot båda bidragit med låtskrivning. Vi spelar ett knippe egna låtar i olika stilar. Vår replokal är normalt rum 219 på Ängelholms Kulturskola där Lars Petersson är ensemblelärare. Vi håller för närvarande på och repar in föreställningen ”Stones & Mr Jones” som handlar om Rolling Stones framgångssaga och Brian Jones tragiska död.

Lyssningslänk: https://drive.google.com/file/d/1VpSVgAgKnZ8iKJ4xrgXBv1GGBcOg7QGg/view?usp=sharing

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1926112757719218/

Fri entré.

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier:
@RumEtt @DunkersRumett

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close