Queer Prom

Queer Prom är drömmar, hångel, glitter och konfetti. Under en helkväll bjuder Spektra i samarbete med Ung Hbtq Hbg in till bal och just du är bjuden. För dig mellan 13-25 år.

Klä dig i din vackraste stass så firar vi kärleken tillsammans. Vi gästas av Dj Abby och det kommer bjudas på tilltugg under kvällen.

Spektra är rummet för ungdomar på Dunkers Kulturhus. Anmälan sker via Insta DM eller spektra@helsingborg.se till Spektra_dkh med namn och telefonnummer.

Presenteras av Spektra i samarbete med Helsingborgs Pride.

Dunkers kulturhus är Pride House 6 augusti.

Plats: Konsertsalen

Fri entré. Föranmälan krävs.

Helsingborg Pride arrangeras 6-7 augusti. Mer information och program finns www.helsingborgpride.se.

Den 6 augusti 2021 kl. 18:00