Queer Prom

Queer Prom är drömmar, hångel, glitter och konfetti. Under en helkväll bjuder Spektra in till bal och just du är bjuden. DJ Abbylito står för musiken under denna magiska kväll. Ålder: 15-25 år.

Under kvällen kan du som vill bli fotograferad av Qian Zhu Photography (Rebecca Zhu Hansson). Klä dig i din vackraste stass så firar vi kärleken tillsammans.

Föranmälan sker via spektra@helsingborg.se, eller DM @Spektra_DKH på Instagram med namn och telefonnummer.

Datum och tid: Fredag 17 juni klockan 18:00-23:00

Plats: Teatersalen. Ingång till Queer Prom sker via Dunkers baksida (mot havet).

Fri entré.

Ingår i Helsingborg Pride 2022 och är del av Dunkers kulturhus Pride House 17 juni.

Den 17 juni 2022 kl. 18:00