Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Queentetten Live@RumEtt

Vi är glada att fylla Kulturveckan med spännande innehåll, fredagen den 17 november gästas vi utav jazzbandet Queentetten!

”Fem unga musiker från södra Sverige har slagits samman för att hylla och tolka låtar skrivna/framförda av kvinnliga musiker. Allt från Laleh till Monica Zetterlund!”

Queentetten består av:
Carolina Wierup, sång
Tilda Björnberg, piano
Amanda Karström, kontrabas
Alexander Hjelmesten, gitarr
Cuneyd Kocalp, trummor

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1627390237312946/

TILLGÄNGLIGHET
Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

RUMETT
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

Alltid gratis!

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.