Pride paraden

Gå i Pride-paraden tillsammans med Spektra och Dunkers kulturhus!

Helsingborg Pride blir den enda pride som genomför en parad i år. Men det blir inte riktigt som vanligt, alla deltagare behöver anmäla sig.

Anmälan sker via Insta DM eller spektra@helsingborg.se till Spektra_dkh med namn och telefonnummer.

Plats: Pride Park

Fri entré. Föranmälan krävs.

Den gamla Musikparken vid Södergatan 1 förvandlas till Pride Park den 7 augusti. Pride Park fylls med föreningar och aktiviteter. Vi bygger en stor scen där lokala som internationella stjärnskott framträder. Parken blir också start och mål för den stora paraden.

Helsingborg Pride arrangeras 6-7 augusti. Mer information och program finns www.helsingborgpride.se.

Den 7 augusti 2021 kl. 17:00