Piano och poesi med Rainer Lindblom och Sofia Isaksson

För Rainer Lindblom har pianot varit det självklara sättet att uttrycka sig på. Genom åren har han utforskat instrumentets möjligheter, när han improviserat fram sina musikaliska tankar. I kontakten med Sofia Isaksson mötte han sin like, fast hon arbetar med ordet som material.

Sofias dikter handlar om hennes egna funderingar kring livet som ung kvinna med Downs syndrom. Rainers pianoimprovisationer blir som en egen talande vattenspegel av både Sofias och hans egna upplevelser. I deras flöde blir man varse både det lilla och det stora i livet.

Plats: Atriet

Fri entré.

Ingår i Helsingborg Pianofestival 2020 på Dunkers kulturhus som görs i samarbete med Musik i Syd. Helsingborg Pianofestival ingår i Five Star Festival.

Den 28 augusti 2020 kl. 14:00