Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Per Tengstrand avslutar sin Beethovenserie

Per Tengstrand genomför under februari månad en gigantisk konsertserie där han spelar Ludwig Beethovens samtliga 32 pianosonater på olika håll i Helsingborg. Vi får höra finalkonserten med Beethovens tre sista pianosonater, något av det märkligaste i hela pianolitteraturen.

Per Tengstrand behöver knappast en presentation för helsingborgspubliken efter sitt mångåriga engagemang i Helsingborg Pianofestival. Hans musikanteri och publikkontakt har gjort honom till en speciell publikfavorit.

Hela programmet för de trettiotvå sonaterna finns på www.beethovensafari.com

Konsertintroduktion 45 minuter före konsertstart.

Entré: 180 kronor, medlemmar i Helsingborgs kammarmusikförening 140 kronor, studerande 80 kronor,
under 18 år gratis. Numrerade platser.
Biljetter i Dunkers kulturhus 042-10 74 00, eller hos Ticketmaster 077-170 70 70 eller www.ticketmaster.se

Konserterna arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd, Musik i Syd och Helsingborgs symfonikers vänner.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.