Opus 21 och Per Tengstrand

Som avslutning på årets Helsingborg Classical Music Festival Winter Edition kommer världspianisten och Helsingborgsfavoriten Per Tengstrand tillbaka till Dunkers kulturhus, denna gång i sällskap med vänner från USA. Opus 21 består av en grupp unga och eldiga stråkmusiker som tidigare samarbetat med Per under flertalet konserter i New York.

Tillsammans framför de musik från romantiken, bland annat Chopins första pianokonsert i kammarversion. Konserten bjuder även på passionerad och virtuos kammarmusik av Tjajkovskij i Souvenir de Florence.

Samarbetspartner: Kulturhotellet

Längd: 120 minuter med paus på 20 minuter med servering utanför konsertsalen.

Plats: Konsertsalen

Entré: 250 kronor, Kulturkortet och student 195 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Köp biljetter

Den 1 februari 2020 kl. 16:00