Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Öppet kulturhus på Dunkers

Fredag 26 januari presenterar vi vårens efterlängtade konst- och scenprogram med öppet kulturhus. Mellan klockan 17:00–20:00 bjuder vi på en garanterat underhållande kväll med festligheter och överraskningar.

Ta en After Work och kom in i värmen för musik, konst och uppträdanden från golv till tak. Varmt välkommen!

Vi stänger huset mellan 16:00–17:00 och förbereder för kvällen. Detaljprogram kommer!

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.