Öppet kulturhus – Händer i RumEtt

Under öppet hus bjuder RumEtt på livemusik, poesitävling och utställningar. Caroline Nordbeck spelar popmusik svenska och Hien spelar indy, soul och R&B inspirerat av Amy Winehouse, Adele och Daniel Caesar. Ta del av fotoutställningen Dancing angel av Wadie Al Hasan och Nära inpå med dikter och illustrationer av Cornelia Jensen Sten. Kreativa verkstaden är öppen hela kvällen med symaskin, ritbord, ljusbord, och massvis med inspirerande material. Du kan bland annat prova på att knyta makramé dekorationer och amplar.

Mer information om Öppet kulturhus på Dunkers.

Klockan 17 Livemusik- Caroline Nordbeck och Hien
Klockan 18 Poetry Slam
Klockan 17-20 utställningar Dancing Angel och Nära inpå samt kreativ verkstad

Caroline Nordbeck

Caroline Nordbeck är en singer/songwriter som skriver popmusik på svenska med teman kring kärlek och livet och kommer bjuda på akustiska versioner av sina låtar. Ambitionen är att göra många fler konserter under det kommande och få ut sin musik till så många öron som möjligt.

Hien

Hien Truong är en 16-årig tjej som har stort intresse av musik och konst. Hon har tagit sånglektioner på Kulturskolan sedan hon var 12 och har uppträtt på många konserter. Hiens stil är en blandning av indie, jazz, soul och R&B. Artister som inspirerar är Amy Winehouse, Adele och Daniel Caesar.

Poetry Slam

Poetry Slam en tävling i ord. En självskriven dikt, som ska vara max 3 minuter och 9 sekunder lång. Du som är mellan 15 till 25 år får gärna komma och tävla men alla andra är såklart välkomna i publiken! De tävlande bedöms av en juryn som väljs slumpmässigt ur publiken. Går de tävlande över tiden eller använder rekvisita blir det poängavdrag.

Poetry Slam arrangeras av Mimmi Kimming i samverkan med RumEtt. Anmälan till tävlingen görs till Susannah.young@helsingborg.se

Plats: RumEtt

Fri entré.

Evenemanget äger rum:
Den 25 januari 2019 kl. 17:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close