Öppen ateljé med Spektra – Tema: Måla manga

Sätt färg på din sommar! Måla ensam, måla med dina vänner eller måla tillsammans med alla nya vänner som du lär känna i Dunkers kulturhus stora bildkonstateljé. För dig som är mellan 15-25 år.

Den här fredagen har vi on request manga-måleri.
Vi lär oss att måla sjukt snygga mangatavlor i akryl och akvarell.

Under fem timmar har vi drop-in så att du kan skapa helt fritt utifrån din egen fantasi. Spektras personal finns på plats för att ge tips och guida runt bland tekniker och konstuttryck. Färger och material finns på plats.

Datum: 6 augusti
Tid: 12:00-17:00