Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Onsdagsjazz Live@RumEtt

Onsdagsscenen innebär livemusik i RumEtt och denna onsdag är det jazz med Jackson Menkedick Band och Happy Talk.

Jackson Menkedick Band:
Musiken av Jackson Menkedick är baserad i jazz och funk, den tar en med till en lekfull, intelligent och glädjande plats. Jackson Menkedick kommer med sitt band och leverar jazz med influenser från Cannonball, Shorter, Miles, BIll Evans och Dexter Gordon.

Lyssna på Jackson Menkedicks senaste EP här:

HAPPY TALK
Happy Talk är en skandinavisk jazzsextett som just nu spelar musik skriven och inspelad av saxofonisten Cannonball Adderley och sångerskan Nancy Wilson.

Denna turné är en hyllning till de två stora jazzikonerna, vars inflytande har varit stort under jazzens historia.

Sexetten fokuserar på att spegla det lätta, drivna svänget i musiken, lekfullheten och kommunikationen mellan melodier och rytmer. Happy Talk bjuder med er på en svängig och spännande resa tillbaka till 60-talet.

Medlemmar i Happy Talk:

Bertil Bille (Dk) – Trummor

Ima Baeza Bilgin – Piano

Karl Andersson – Bas

Kajsa Bylund – Sång

Hannes Dahlbäck – Altsaxofon

Jon Eriksson – Gitarr

Första akt på scen: 18:00
Alla konserter i RumEtt är gratis och öppna för alla.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.