Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Finissage i Nordisk Salong 2017

Visas 11 november – 18 februari 2018. Hösten 2017 hålls jurybedömda Nordisk Salong på Dunkers kulturhus i Helsingborg. En konstsalong med 63 konstnärer från fyra länder i Norden som visar 175 verk.

Nordisk Salong är ett samarbete mellan Helsingborgs konstförening och Dunkers kulturhus som startade 2014. Samlingsutställningen innehåller allt från måleri, teckning, skulptur, textil, film/video, foto, grafik och olika blandtekniker.

Finissageprogram
13:00 Visning av utställningen med Michelle Marie Roy utställningsproducent, Kerstin Schultz Wennerström ordförande i Helsingborgs konstförening och några av konstnärerna.
14:00 Mingel
14:30 Tårta för alla besökare
17:00 Utställningen stängs

Plats: Utställningshall 1

Entré: ingår i entréavgiften

Fri entré med Kulturkortet.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.