1 oktober 2022, 14:00 - 17:00

Nordisk bokdag

Några av Nordens främsta författare kommer till Dunkers kulturhus för att berätta om sina verk, sitt skrivande och sin drivkraft. Klara författare är: Klas Östergren, Helle Helle (Danmark) och Lars Sund (Finland). Missa inte den här härliga bokfesten där du har möjlighet att vara med på första parkett. Passar såväl dig som har författardrömmar som dig som slukar böcker.

Under dagen blir det fördjupande samtal med författarna kring deras böcker och deras skrivande. Samtalsledare finns på plats och leder det hela med författarna på scen. Det blir också boksignering och försäljning av böcker till förmånliga priser.

Helsingborgs kulturskola och El Sistema kompletterar kulturglädjen genom att bjuda på musikinslag under dagen.

Nordisk bokdag är ett arrangemang av Föreningen Norden i Helsingborg i samarbete med Dunkers kulturhus och med stöd från kulturnämnden i Helsingborgs stad.

Datum och tid: 1 oktober klockan 14:00

Plats: Konsertsalen

Entré: 290 kronor, 200 kronor med Kulturkortet, 170 kronor för medlemmar i föreningen Norden. Köp biljett i entrén på Dunkers kulturhus eller online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

• 1 oktober 2022, 14:00 - 17:00
  • Längd: 3 timmar