Nordisk berättardag – Mod

Årets berättardag bjuder på underhållande berättande – på temat MOD – med inspirerande röster.

Lyssna på journalisten/författaren Anna Ehn, filmskaparen Robert Lillhonga, kulturentreprenören Gunhild Stensmyr, författaren Ulf Peter Hallberg och underhållaren Fritte »Helt apropå« Friberg. Vår ordförande Mikael Rudesjö inviger dagen kl. 12:30.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, 90 kronor för Norden-medlem (mot uppvisande av medlemskort). Biljettsläpp 21 augusti klockan 09:00.

Arrangör: Föreningen Norden i Helsingborg, med stöd av kulturförvaltningen i Helsingborg stad, i samarbete med Dunkers kulturhus.

Den 13 oktober 2019 kl. 12:30