När lillan kom till jorden – med teatergruppen Östra teatern

Ett barn föds. Men något är fel. Läkaren ger diagnos och en familjs liv rasar samman. Pjäsen berättar om mötet mellan föräldrar och vården när barnet har en funktionsvariation. Om känslor som pendlar mellan ilska, hopplöshet, tillförsikt och kärlek. Hur avgörande är det på vilket sätt beskedet ges? Kan det överhuvudtaget göras på ett tillfredsställande sätt? Och vad behöver föräldrarna mest i denna utsatta situation?

Speltid: ca 50 min, samt tid för efterföljande dialog med publiken

Föreställningen är en del av 2020 års Tema funktionsfest ”Januarisol”, ett samarrangemang med Skol- och fritidsförvaltning, Vård- och omsorgsförvaltning och Kulturförvaltningen. Ta del av hela programmet på: http://dunkerskulturhus.se

Köp biljetter

Den 29 januari 2020 kl. 17:00