Musikquiz med POP–60

På temat 1960- och 1970-talsmusik välkomnar vi till ett rafflande musikquiz. Vad kan du om musikikonerna i utställningen?

I samarbete med föreningen POP-60, som syftar till att bevara och värna om ungdomskulturen från 1960-talet med huvudinriktning på musiken.

Ingår i programverksamhet kring utställningen Ikoner – fotografier av Larsåke Thuresson som visas på Dunkers kulturhus 19 juni – 31 oktober 2021.

Plats: Utställningshall 2, plan 3

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet och för barn under 18 år.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 2 september 2021 kl. 18:00