Musikproduktion – coaching

Har du frågor om musikproduktion, mixning, musikförlag? Behöver du hjälp med musikprogram såsom Cubase? Vill du ha feedback på demos?

Varje torsdag klockan 16:00-19:00 kan du träffa musikproducent Christoffer Sandberg på Spektra.

Christoffer har haft med musik i TV-serier och kanaler såsom Game Of Thrones, Big Little Lies, America’s Got Talent, HBO och NBC.

Ett samarbete med Helsingborgs kulturskola.

Säkerställ din tid genom att boka tid med Christoffer via spektra@helsingborg.se eller @spektra_dkh

Plats: Spektra, entréplan på Dunkers kulturhus

För dig 15-25 år.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 22 oktober 2020 kl. 16:00