Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Musik och dans på Dunkers

Dunkers kommer att ha öppet hela dagen och bjuda på seminarier, en fotoutställning och en spännande mässa. Här är det preliminära programmet på foajéscenen:

10:00 Skånska spelemän
11:00 Dansföreställningen Rännarstina (bilden ovan)
11:30 Skånes barndanslag tillsammans med Skånes barnspelman slag under ledning av Ninni Carr
12:00 Konsert med kulturskolorna i Helsingborg och Karlstad
12:30 EPOS, kvinnliga folkmusiker från hela världen, bosatta i Sverige. I år bjuds det på en brev palett av musik och dans från många hörn i världen med bland andra Anette Pooja, Mirja Palo, Anna Cochrane, Mona Johansson, Nina Nu, Olia Tavlaridou, Nadia Luis och Ida Meidell Blylod.
14:00 Serbiska dansföreningen Mladost
14:30 Hallandsfolk
15:00 Skåne Folk Youth Ensemble

Fri entré.

Arrangeras i samband med Folk- och världsmusikgalan 18 mars. Mer information: www.folkgalan.se

You can use Google Translate to translate the contents of Helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.