Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Mozarts och Brahms klarinettkvintetter

Kammarmusikföreningens säsong inleds med två av kammarmusikens främsta mästerverk, de överjordiskt vackra klarinettkvintetterna av Mozart och Brahms. Båda dessa verk tillkom då respektive tonsättare stod på toppen av sin konstnärliga gärning och komponerade direkt för utvalda musiker.

Nu är det HSO:s mycket skickliga klarinettist Nanna Wendelboe som tar sig an solostämman och med sig har hon fyra kollegor från orkestern, Daniel Kuzmin, Emil Carlsson, Yannick Dondelinger och Christoffer Bergström.

Samarr: Helsingborgs Kammarmusikförening och Helsingborgs Symfonikers Vänner

Biljetter i Dunkers entré eller www.ticktmaster.se

Entré 180 kronor, medlemmar 140 kronor, studerande 80 kronor, under 18 år gratis

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.