Mina ord min story – skrivarworkshop med Marjan Svab 13–15 år

Välkommen på en workshop för dig med skrivardrömmar. Tillsammans med författaren och journalisten Marjan Svab följer du med på en kreativ resa i skrivandets tecken. Ålder: 13–15 år.

Orden droppar. Långsamt, snabbt, mjukt, hårt. Rinner ut och samlas över vita ytan. Tankar, känslor, fantasi och verklighet möts. Vi skriver. Pratar om texterna vi skapar och skapandeprocessen. Funderar kring varför vi skriver och läser. Och hur är det att gå på Veronica Maggios fest?

Ta med: Dator, papper och penna, skrivbok eller annat skrivverktyg. Önskar du ta med något du redan skrivit, och kanske är sugen på att läsa upp texten, så går det alldeles utmärkt.

Workshopen är ett samarbete mellan Dunkers kulturhus, Fryshuset och Helsingborgs bibliotek.

Workshopledaren Marjan Svab som har orden som yrke. Barnboken ”Stjärnorna ser likadana ut överallt” nominerades till Slangbellan för bästa debut 2018. Han har en konstnärlig magisterexamen i litterär gestaltning. Till vardags arbetar han som journalist på Helsingborgs Dagblad.

Plats: RumEtt, Creators Cave

Inga förkunskaper krävs, kom som du är.

Workshopen är gratis, men antalet platser är begränsade.

Anmäl dig till infohelsingborg@fryshuset.se eller Insta @fryshusethbg.

Den 30 juli 2020 kl. 16:00