Meraki och Eveliina Pink and the Golden Pinguinos – Live@RumEtt

Live@RumEtt presenterar denna kväll två akter. Meraki och Eveliina Pink and the Golden Pinguinos.

Meraki

“Vi vill emittera passion och kärlek i form av det vi brinner för som mest – musiken!”

Meraki har musiken graverad i både kropp och själ. De är ett progressivt rockband och en mindre familj på 6 medlemmar som även är elever på Mega Musik, samt vänner för livet. Med Assem och Emil på gitarr, Flygare på bas, Sam på klaviatur, Albin på trummor och Hannah på sång, lovar de att leverera en mäktig fusion av alla sina olika stilar.

I nuläget har de inget inspelat material att bjuda på men det är på gång. Under tiden kan ni följa dem på Instagram via @thebandmeraki

Eveliina Pink & the Golden Pinguinos

Eveliina Pink & the Golden Pinguinos är ett soloprojekt från Eveliina Nerstrand som annars ses som sångare och gitarrist i malmöbanden Guds Pengar och No chips, Sherlock!

Evelina är inspirerad av bland annat Delia Derbyshire, Michael Ende, David Lynch, Star Trek och Talking Heads. På ep:n Eveliina Pink & the Golden Pinguinos hörs dess influenser tydligt och blandasmed slumpmässigt utslitna sidor från Eveliinas hjärn-dagbok.

De tretton spåren på ep:n speglar episoder från hennes liv under tiden då låtarna skrevs och alla hennes känslor och tankar har mixats samman till en absurd smoothie.

Så här säger hon själv om sin musik:
”Jag vill att musik ska kännas äkta och jag tror en uppnår det genom att komma närmare sin reptilhjärna och följa sina instinkter. Då undviker en att censurera sig själv i mellanrummets tanke och handling. Bakom pannbenet kan det vara lite som Alice i underlandet. Allt är upp och ner, huller om buller. Fantasin har inga gränser och det finns inget som är omöjligt eller fel, allt får plats och det är denna grundidé som varit fröet till Eveliina Pink & the Golden Pinguinos”.

Lyssningslänk:
https://open.spotify.com/artist/4pbH5KpqDDiPDIH2O2kQ63#_=_
https://janglenest.bandcamp.com/album/eveliina-pink-the-golden-pinguinos
https://www.youtube.com/watch?v=gqvWr02bAdo

Event på Facebook:
https://www.facebook.com/events/211100839777907/

Plats: RumEtt

Fri entré.

Evenemanget äger rum:
Den 20 februari 2019 kl. 18:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close