Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lunchkonsert på Dunkers

Elever från Musikhögskolans gitarrklass spelar. Gitarristerna från den kanske mest ansedda utbildningen i klassisk gitarr i Sverige gästar Dunkers. Samtliga studerar för professor Göran Söllscher och lektor Gunnar Spjuth vid Musikhögskolan i Malmö.

Enrique Granados: Zambra
Maria Luisa Anido: El Misachico
Jean Absil: Scherzetto
Jana Obrovska: Rondo
Paul Hindemith: Rondo
Enrique Granados: Ur Valses Poeticos
Kjell Marcussen: Ur Sonatina:
Andante espressivo – Moderato
Enrique Granados: Arabesca

Medverkande gitarrister: Astrid Nyborg Berg, Anton Eriksson, Paolo Giraudi, Robin Jämtgård, Greta Karlsson, Axel Krogness, Fredrik Steines och Hjalti Bogason Støylen.

Plats: Konsertsalen

Fri entré.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.