Lunchkonsert: Jazz

Spring is here. Studenter från jazzutbildningarna vid Musikhögskolan i Malmö framför personliga tolkningar av jazz.

Plats: Konsertsalen

Fri entré, men biljett krävs. Onumrerade platser. Din biljett hämtar du i Dunkers kulturhus entré.

Antalet platser begränsat, max 50 personer i publiken.

Under hösten bjuder Musikhögskolan i Malmö och Sundsgårdens musiklinje på fullmatade lunchkonserter med högt näringsinnehåll.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 24 november 2020 kl. 12:00