Lunchföreläsning: Veganska kakor och kak kemi

Vill du lära dig hemligheten bakom världens bästa kakor? Den nya sortens kakor innehåller varken smör eller ägg. Hanna Bergström, författare till böckerna Nya sorters kakor och Vegan Vegan!, berättar om hur hon har utvecklat fler än 60 unika recept vars innehåll är växtbaserat och som finns i de flesta skafferier.

Nyckeln till den perfekta kakan är kreativitet och grundläggande kunskaper inom kak-kemi. En inspirerande föreläsning som bevisar att riktiga kakor kan göras utan både ägg och smör och ändå smaka ännu bättre.

Hanna Bergström är författare och en av initiativtagarna bakom det lokala Matkooperativet.

Plats: Atriet

Fri entré.

Kombinera din lunch med en smakfull föreläsning på 45 minuter och 15 minuter frågestund. Garanterat högt näringsvärde för ditt sinne och välmående. Efter föredraget har du möjlighet att ställa frågor. Våren bjuder på inte mindre än tre tillfällen med nyttiga föreläsningar på temat miljö, mikroorganismer och gröna kakor.

Evenemanget äger rum:
Den 17 april 2019 kl. 12:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close